DEĞİRMENLİ İLKOKULU

Vizyon: Eğitim stratejileri doğrultusunda, bu stratejilere ulaşmak amacıyla tüm okul çalışanlarının sahip olması beklenen bilgi, beceri ve davranışların hayat boyu kazanılması gerektiği bilincinin verilmesi, yeniliğe ve değişime açık, analitik düşünebilen, problem çözmeye yönelik düşünce yapısına sahip, mevcut sistemleri inceleyerek iyileştirmeye, geliştirmeye yönelik çözümler üreten, bir konuda farklı çözüm yolları üretmeyi hedefleyen, en doğru yöntemi arayan, farklı yönler arasındaki ilişkiyi kurabilme yeteneğine sahip, bütünü gören ve farkında olan, işini idealize eden, kontrol ve denetim altına alan, öngörüsü yüksek bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eski ve yeni değerleri bağdaştırarak çağımızın koşullarına uygun ve geleceğe dönük bireyler yetiştirmek için varız. Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Herkes için, sürekli eğitim için varız. Her öğrencinin başarılı olduğu bir okul olmak için varız. Her gün daha iyiye ulaşmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: ÖZEL ARAÇ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: AHENK projesi kapsamında 1- her sınıf bir kütüphane projesi uygulanmaktadır. 2-Değerlerimiz kadar insanız projesi uygulanmaktadır. 3-Doğru hamlede buluşalım projesi uygulanmaktadır. 4- Şiirle yaşa şiirle yaşat projesi uygulanmaktadır.

WEB - https://degirmenlilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAVCA MAH. MERKEZ_3 KÜME EVLERİ DEĞIRMENLI ORTAOKUL BLOK NO: 36 MANAVGAT / ANTALYA

Öğretim Şekli : NORMAL

Yerleşim Yeri - 36°,51´,30.6756´´ Kuzey, 31°,33´,9.7128´´ Doğu